zaterdag 30 juli 2011

Start to ...

walk and talk. Daar is de zoon momenteel mee bezig. Dus bedacht mama en passende t-shirt. Niet de meest creatieve creatie, maar had nog eens zin in een strijkvelourreke. De tekst maakte ik met transferpapier van den Action. Duidelijk beter dan dat van de Hema, want hier werd het witte gedeelte van het papier niet bruinig.

 

Mama Flavie is ondertussen ook al even terug uit vakantie en ze is zo vriendelijk geweest om even te poseren met haar nieuwe schort (die ondertussen al niet meer nieuw is...Er werd weer een babytje geboren en daar hoort natuurlijk weer een "kraamcadeautje" bij. Morgen krijgt het kind, Laure genaamd, haar pakje overhandigd, maar voor u nu al in première ;-)

niet met velcro zoals bij Mme Zsazsa
maar wel met bindlintjes


poging tot dezelfde bloemfiguren


 


In september word ik voor de tweede keer tante. Doet mij eraan denken dat ik ook eens dringend aan dat cadeautje moet beginnen. Twee Knippies geleden (denk ik) zat er een bijlage met te naaien kraamcadeautjes bij. Daarin stond een leuke zak om aan het bark/de box te hangen. Dat stond toen meteen op mijn lijstje voor nichtje nr. 2. Nu nog de tijd vinden.
Dit wou ik u ook niet onthouden. Of beter gezegd, dit wou ik mijzelf niet onthouden ;-)


 

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke projectjes. Ik probeer ook altijd wat met de stijl van het geboortekaartje te doen, dat hebben de ouders uiteindelijk met veel liefde gekozen ;0)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een boel leuks heb je gemaakt! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad leuk pamperzakje met dat lintje...Ik ga het toch nog is proberen met een biais maar als het dan niet lukt...

    BeantwoordenVerwijderen