woensdag 9 maart 2011

grondsmijter

Een dikke maand geleden was ik het een beetje beu dat zoonlief altijd spullen op de grond smeet terwijl wij aan het eten waren. Dus bedacht ik om een stoelkoord te maken om zijn speelgoed voortaan aan te laten bengelen. Ondertussen weet hij ook al hoe hij zijn weggegooid speelgoed opnieuw moet "binnenhalen", gewoon aan het koordje trekken.Nog langer geleden pimpte ik nog eens een t-shirt voor zoonlief met een applicatie dat ik haalde uit een eerder vermeld boek.
En ik maakte deel één van mijn swap met het meisje op de kast, maar dat kan ik natuurlijk niet in al zijn glorie hier posten want dat ziet ze het al en het moet een verrassing blijven ê.

3 opmerkingen:

 1. dat wordt alsmaar spannender en spannender! Ik heb maandag mijn plicht gedaan en het pakje gepost! Ik hoop dat het snel bij jou toekomt... En ik ben zo benieuwd naar wat dit hier is!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het broekje ontvangen!!!!!!! Super. Ik denk wel dat het nog wat te groot is, maar dat maakt niet uit. Kei tof gemaakt. Het wordt echt hooooooooogtijd dat ik ook nog eens een broekje maak i.p.v. altijd maar slabbetjes en zakjes enzo :-) Maar ik heb een tricotangst!
  Jouw swap is wel nog niet klaar. Heb nog maar één ding gemaakt en dat is niet echt in vergelijking, ik moet dus nog iets anders bijverzinnen en maken....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé, maakt niet uit wat het is, als het maar met even veel liefde en plezier gemaakt is al dat broekske ;-) Eens kleine man er in past, zeker een fotoke sturen he!!
  Ben blij dat het is toegekomen!

  BeantwoordenVerwijderen