donderdag 19 augustus 2010

...help...

Ik zit met een vraagje/(onhandig) probleempje. Daarom dacht ik maar even raad te vragen aan mijn, ja voorlopig, 2 volgers en misschien ook enigste lezeressen ;-)
Ik blijk niet zo'n goede stofknipkoningin te zijn. Het lijkt alsof ik nooit perfect recht kan knippen als ik een lap stof moet uitknippen. Hoe doen jullie dat? Lukt dit bij jullie wel perfect?
Het zou ook wel kunnen liggen aan het feit dat ik geen échte stofschaar gebruik maar een gewoon zéér goede, scherpe allesschaar die ik sinds enkele weken ook écht alleen maar voor stof gebruik.
Dus alle tips zijn welkom :-)

4 opmerkingen:

 1. ik gebruik een echte stofschaar en knip ook in bobbels en met happen....
  naar 't schijnt moet ge uw stof verzwaren door iets op de vier hoeken te leggen. ik heb nooit plaats genoeg op mijn tafel...
  wat ook helpt is uw hand op de tafel laten rusten als ge knipt en niet kinppeknippeknip te doen, maar kniiip-kniiip-kniiip (ziedet verschil in snelheid) en ondertussen heel de opp. van uw schaar benutten. misschien doede dat al he, maar zo vind ik dat het makkelijkste.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh mag ik jou iets vragen? Hoe krijg jij die give-away's rechts met foto ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. thnx... ik ga je zeker volgen.. je hebt ook een leuk blog... verslavend he?
  Maar zooooooo leuk....

  Succes....

  groetjes,
  Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik een rolmes en dat is echt handig! Je kunt hem gewoon langs je liniaal laten snijden. Of als je kleine projectjes hebt, langs een kartonnen mal die je eerst maakt. :)

  BeantwoordenVerwijderen