zondag 26 augustus 2012

Het vervolg

Zoals ik bij het begin van de zomervakantie schreef, zouden er nog kleedjes zoals het groene volgen. Vorige week vond ik nog eens tijd om er eentje te maken. Had al geruime tijd het "concept" in mijn hoofd, toch viel het resultaat een beetje tegen. Zo had ik beter de voorste tailleband ook in het klavertricot moeten maken. Ik ben ook niet geheel zeker van de boord onderaan het kleed. Bij het knippen vergat ik dat mijn vorige versie eigenlijk iets langer mocht om mooi te kunnen omzoomen. Daarom dacht ik er deze keer een bandje onder te zetten.

Patroon: Knip
Blauwe stof: Stoffenspektakel
Klaverstof: Mevrouw Thea óf Annamarieke (ik weet het niet meer :s)5 opmerkingen:

  1. Ik ook! Fijne combintatie met dat blauw, want een jurk vol klavertjes had waarschijnlijk iets te veel van het goeie geweest. Mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat groen kleedje zou dat in een katoentje ook gaan als onderkleed of afgewerkt zaols amy butlerhb nog zoveel liggen waarvan ik denk miskoopnee te druk te saai altijd wel iets en mijn vrindien geft enkel effen stof de max moeiklijl he

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het patroon is tricot, het sluit wat nauwer aan. Als je katoen zou gebruiken, zal je een rits ergens midden plaatsen.

    BeantwoordenVerwijderen