dinsdag 22 mei 2012

Burda 7828 - Knip 06/2010 - Ottobre-T-shirt

Hemelvaartweekend was een naai-, uitziek- en familieweekend. Druk zoals u kan lezen, dus het was maar goed dat het weekend vier dagen duurde.
Donderdagochtend werd eerst het Stoffenspektakel bezocht alwaar man- en zoonlief mij 's middags tegemoet kwamen om Planckendael te bezoeken. Jammer dat wij niet de enige waren die dat idee hadden. Druk, veel te druk...Gelukkig zijn wij abonnees en is het dus niet zo erg om na drie uur drukte te trotseren al huiswaarts te keren. We kunnen toch wanneer we willen nog een keertje terug.
Vanaf vrijdag werd er ziek gewezen, toch vond ik toen nog de fut om te naaien. In andere dingen had ik eigenlijk geen zin.
Er werd een tweede poging ondernomen met het Burda7828-patroon, in dezelfde stof als zij. Maar zij staat er wel beter mee. Deze keer volgende ik grotendeels haar handleiding. Ik heb het kleed al moeten aanpassen want het slobberde wat onder de borst. Mijn excuses voor de wazigheid.
Patroon: Burda 7828
Stof: In den Beer


Buiten het kleedje rolde er ook weer een Knip A-lijntje vanonder de machine. In een stofje gekocht op het Stoffenspektakel waarvan ik denk dat er nog veel gemaakt zullen worden in Vlaanderen gezien de populariteit van die rol stof. Voor het beleg koos ik een rood met witte stipjesstof.
Ook zoonlief werd nog eens verwend. Eindelijk is de zon daar en kunnen de t-shirts à volonté gedragen worden. Deze keer excuseer ik mij voor de kreukeligheid :-) De rok werd reeds gedragen en ik had geen zin om hem nog vlug te strijken voor op de foto. Wij doen niet meer dan nodig is, begrijpt u.
Patroon: Knipmode juni 2010
Stof: Stoffenspektakel
Patroon: Ottobre 03/2011 - Monster Car T-shirt 24
Stof: Rood met Witte Stipjes


6 opmerkingen:

 1. Dapper! Na het stoffenspektakel ook nog eens Planckendael aandurven op een feestdag...
  Ik heb alleen het eerste gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond het Stoffenspektakel al véél te druk. Moedig om dan nog naar Planckendael af te zakken. Wel leuk, zoveel resultaat na één weekend! Ik ben het meest weg van de t-shirt. Die wolkjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh die paddestoeltjes! Die waren uitverkocht op het stoffenspectakel in Leuven :( Ik was even aan het nadenken wat ik ermee kon maken en tegen dat ik terugging was ze volledig uitverkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heb dat stofje met de paddestoeltjes ook! maakte er een rokje van met tricotband voor de dochter!
  www.pommelien.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kan er iemand het patroon van het rokje uit de knip juni 2010 rokje 4c tegen een vergoeding bezorgen aub. Heb zelfs tot in Nederland aan het zoeken geweest. Graag contacteren op druyts.gijbels@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen