maandag 26 september 2011

de AHA-Erlebnis bij de armsgaten van de zsazsazilet

Vandaag ben ik er dan voluit voor gegaan. Heb de handleiding nog eens goed bekeken. Stap voor stap zette ik het ziletteke in elkaar. Toen ik dan bij het "moeilijk" stuk van de armsgaten kwam, kreeg ik eigenlijk een AHA-Erlebnis. Tuurlijk, zo moet dat. Want zo maakte ik ook het omkeerbaar zakdoekhoesje...
Meteen viel alles in zijn plooi en kreeg zoonlief zijn eerste ziletje. De lintjeskeuze van de zilet is misschien wat verkeerd gekozen, maar daar gaat geen haan naar kraaien. Het labeltje heb ik laten maken via Nominette. Wel tevreden van.
* update
 

 

 

Bij het passen blijkt het ene armsgat precies wel ewa smallekes en kleiner dan het andere. Als ik de fleecekant buiten aandoe past het wel, maar met de tekeningkant buiten lijkt het veel krapper. Hij heeft er nu ook nog wel een t-shirt en vestje onderaan, dus misschien dat het met een enkele longsleeve wel goed past. Het is wel koddig om hem hier zo zien rond te lopen, maar ik denk dat ik het nu wel ga uitdoen want het is buiten rond de 20°. Niet echt weer voor ne zsazsaziletfleece.

2 opmerkingen:

  1. ik wacht nog steeds op mijn aha-erlebnis... En uw manneke is super schattig in zn vestje! De reden waarom dat lijkt alsof dat kleiner is met de wollekes naar binnen is omdat dat nog eens zoveel dikker is bovenop al die laagskes. (allez, ik dénk dat dat de reden is, maar weet ik veel, ik kan niet eens een zilet omdraaien...) :-) Mooi zenne!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hartstikke leuk om 'onze' naamlabels terug te zien op deze schattige vestjes! Je gebruikt erg mooie, kleurrijke stoffen en lintjes.

    Groet Petra (namens Nominette)

    BeantwoordenVerwijderen