woensdag 2 februari 2011

Blind Date

Flavie Stikkemie had vandaag een


Uit de talloze mails die al werden verstuurd om in de Kempen ook een naaiclubje op te richten, viel me één naam op omdat deze dame in hetzelfde dorp als mij woont. Tijd dus om elkaar eens te ontmoeten. Na een hele tijd over en weer te mailen, zoeken naar een geschikte datum, konden we deze voormiddag dan toch eindelijk "daten". Zo voelde het ook een beetje aan, want ik had M. nog niet in levende lijve gezien, nog nooit echt gesproken. Ja, ik was echt een beetje zenuwachtig. Gelukkig viel alles meteen goed mee. Er was ne klik, laat ik het zo zeggen. Het werd een zeer gezellige koffieklets én bovenal werd er een mini-naaiclubke opgericht. Voorlopig is het nog een naaiduo én het start wel pas 3 mei. Maar intussentijd zullen we elkaar zeker nog wel eens zien en mailen. En vanaf 3 mei komt er een nieuw naaiclubke in het land, helaam in de Kempen. Een naam moeten we dan nog verzinnen :-)

3 opmerkingen:

 1. En waar in de kempen ergens is dat naaiclubje? Want daar heb ik eigenlijk ook wel interesse in! Ik woon in Turnhout, ben mama van 3 kindjes en ben sinds dit voorjaar echt beginnen naaien (een jaar of 2 geleden ook al wel eens een poging ondernomen, maar al snel stilgevallen). Ik zou heel graag zo eens een keer in de maand ofzo willen afspreken met andere mensen die ook graag naaien om zo dingen van elkaar bij te leren. Ik kan vaak wel alleen maar 's avonds...

  Groetjes!
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Naaiclubje is wegens professionele activiteiten van mijn naaipartner wat stilgevallen. We deden het om beurt bij elkaar thuis. We wonen beide in Vosselaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach zo...
  Tja, ik volg tegenwoordig wel wat blogjes, dus ik lees dan wel wanneer er nog iets in de kempen opgestart wordt. Toch bedankt om te antwoorden!

  BeantwoordenVerwijderen