dinsdag 11 januari 2011

Leeg?

Zo lijkt mijn hoofd, of beter mijn inspiratie, om te bloggen. Want mijn hoofd is eigenlijk niet echt leeg. Ik heb het gevoel dat ik totaal niets zinnigs meer te vertellen heb, buiten "ventilleren". Misschien heb ik wel zeer dringend nood aan meer zon.
We zijn nu twee weken verhuisd en mijn hoofd spint in het rond omdat ik niet kan "loslaten" (zoals Flow dit mooi kan verwoorden). Ik wil te veel in te korte tijd, te perfect,... Misschien scoor ik ergens op het ASS-spectrum (vergeef mij deze vergelijking) toch ook wel positief.
Zo wou ik voor het einde van de kerstvakantie
- al de dozen uitgepakt hebben
- alles netjes op zijn eigen (nieuwe) plekje
- een eigen leuk naai- en knutselhoekje/kamertje (zoiets als bij deze dame misschien???? maar helaas is onze zolder nog niet echt afgewerkt)
- een leuke kamer voor Stanne
-......

Maar de dozen zijn nog niet allemaal uitgepakt, in de keuken werd er veel gewoon in de schuiven gestompt waar er plek was, heb ik nog steeds geen eigen plekje (heb ook nog wel geen fut en tijd gehad om te naaien, buiten een t-shirtje te pimpen) en Stanne slaapt nu voorlopig in de kinderkamer het dichtste tegen onze kamer met alleen maar wit bezette muren (dus geen leuke muurtekening en stickers die ik mooi in gedachte had) plus zijn kamer wordt van de tweede kinderkamer gescheiden door een vaal roos laken en zijn reisbedje waarachter nog meer dozen én onze nog ingepakte badkamermeubels en bad komen piepen,....

Relax, alles op zijn tijd en rustig aanpakken. Dit is een advies dat ik de afgelopen weken wel kreeg, maar waar ik weinig vrede mee kan nemen. Ik wil ALLES GOED EN WEL NU :-)
Misschien kan iemand mij even leren toveren???????

Wat wel fijn is, is dat ik iemand nieuw heb leren kennen in ons "nieuwe" dorp die ook stikt (en net zoals ik beginner is) en waar ik mee zal afspreken. Misschien zo toch het begin van een klein, nieuw stikclubke :-) (of duo).
Maar goed, ik ga verder tobben over hoe het allemaal nog perfecter kan én ga nog wat to-do en verlanglijstjes maken.

2 opmerkingen:

  1. Oh jeetje, het klinkt allemaal zo chaotisch! Wij hebben ook een huis gebouwd en zijn van plan eind deze maand of begin februari te verhuizen. Alles zal dan wel af zijn, wat voor minder zenuwinzinkings-gevaar zal zorgen maar toch. Ik kijk echt niet uit naar dozen in -en uitpakken. En ook wij hebben een kleine kruiper in huis. Dat maakt het allemaal nog wat stresserender hé. Je wil toch een mooi kamertje en een gezellige thuis voorzien voor dat mopske he!
    En als jullie nog wat (onervaren) naaigezelschap zoeken in jullie clubje, ik ben op zoek naar iets dergelijks... Hoewel ik niet weet waar je juist gesitueerd bent ;-)
    Succes in elk geval! Ik hop dat je snel wat tijd 'vindt'

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk uit de richting! Want het is Vosselaar waar ik over sprak (tegen Turnhout)

    BeantwoordenVerwijderen