donderdag 30 september 2010

In alle drukte hier thuis, heb ik soms toch nog tijd gehad om enkele dingen te maken. Aangezien ik vandaag niet zo veel zin heb om te bloggen (maar wel wat tijd heb), ga ik alles gewoon opsommen en tonen.
- t-shirtje voor Stanne waar hij ondertussen misschien al niet goed meer in gaat kunnen. T-shirtje kocht ik goedkoop bij de Zeeman en ligt hier al eventjes...
- een uiltjesportemonnee (volgens deze tuto, zelf ga ik voortaan toch eerder voor deze tuto , zoals ik vorige keer gebruikte, omdat ik het toch netter afgewerkt vind)

- (ondertussen merk ik hier een nieuw systeem om foto's te uploaden, pffff, hoe traag gaat dat!!!! ofwel ligt het aan mijn computer, maar dit is niet normaal traag)
- eindelijk heb ik de turnzak/crèchezak voor mijn prinsje af. Op haar aanmoediging durfde ik het aan om naar haar voorbeeld, volgende tuto te volgen. Het is dus een turnzakje met een klein voorzakje met rits. Ik dacht eerst dat het niets voor mij zou zijn, maar het is heel eenvoudig! Je moet alleen wel de foutjes uit de tuto halen zoals bv. het moet het breedste stuk stof van het ritszakje niet bovenaan maar onderaan de rits bevestigen. Anders krijg je een omgekeerd zakje en kan je er niets insteken.--> als je met deze tuto aan de slag gaat, merk je het wel wat ik bedoel).
Ik ben allesinds zéér tevreden met het resultaat. Normaal wou ik nog letters in andere stof appliceren op de achterzijde, namelijk STANNE, maar daar had ik geen zin meer in. Ik heb wel de voering zelf gepimpt :-)




En dankzij het lange uploaden van de foto's, heb ik nu dus geen tijd want moet mijn ventje van de crèche gaan halen. Mét zijn nieuw zakje :-)

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke stofjes zeg! Waar heb je die gevonden?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De voorkant komt van Vanmarieke en de achterkant (limegroen) komt van een stoffenwinkel hier bij ons. De binnenkant is gewoon beige katoen dat ik op een garageverkoop kocht en nu bestempelde.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een prachtig zakje geworden zeg. Super stofje!
  En die binnenkant is de max!

  BeantwoordenVerwijderen