donderdag 2 september 2010

Dubbel plezier

Jeeeuuj, blijkbaar heb ik de give-away bij Huisje 9 gewonnen. Bedankt, Liekepiek om er mij attent op te maken. Ben benieuwd wat er in het zakje zal zitten, maar laat het jullie zeker weten.
Daarstraks vond ik nog een plezierige verrassing in de bus: abc-letters die ik van Nicollie voor een prijsje kon krijgen. Ik hoop hiermee mijn eigen labels te kunnen stempelen én om leuke labels te kunnen stempelen met mijn prinsjes naam. Ik probeerde alvast even zijn naam op een strijklabeltje te zetten om straks op zijn "meneer konijn" te naaien zodat ze in de crèche weten dat deze van hem is. 
Ik moet nog wel een beetje uitzoeken hoe ik het best stempel want bij mijn eerste poging stonden de letters te ver uit elkaar en had ik veel te hard geduwd waardoor het dikke vette letters werden die bijna niet te herkennen zijn. Wordt beslist nog vervolg.

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat de stempels je huis hebben gevonden! :)
    Enne, niet te hard de stempels in de inkt drukken, maar meer een paar keer zachtjes deppen, dat werkt meestal wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hai, bedankt voor je reactie op mijn blog. Beide tasjes heb ik uit mijn hoofd gemaakt en dus zonder tutorial. Binnenkort komt er wel een tuto van het terrastasje op mijn blog, hou hem dus in de gaten! groeten Joyce

    BeantwoordenVerwijderen