woensdag 25 april 2012

Pappekoek en keekjes

Vandaag ben ik al twee jaar mama. Twee jaar geleden zag Stanne zijn eerste levenslicht. Op zijn tweede verjaardag moet hij jammer genoeg zijn papa missen, die voor het werk een weekje in "die Joewesee" zit. Maar zondag wordt dit ruimschoots goed gemaakt met een geweldig verjaardagsfeest.
Deze namiddag was het nog maar een klein beetje feest. Huis versierd, kroon getest, klein pakje opengedaan, lekkere "pappekoeken" en "keekjes" gegeten, fijn bezoek gehad, zot gespeeld,.... De papa werd niet héél hard gemist (denk ik).
De kroon werd maandagvoormiddag snel gefabriceerd. Zelf sjabloon van kroon getekend, uitgeknipt uit stof en vliesline, velcro op de juiste plaats naaien, stikken, keren, dichten en hup. Ohja en een brocheke naaien, dat je uiteraard elk jaar kan verwisselen...
Aanvankelijk had hij de voorkeur voor de kroon die hij in de crèche kreeg, maar gelukkig vond hij op het einde de zachte stoffen kroon toch "leuker" om op- en af te zetten.
 kroon 

groooaar - ik ben twee

"pappekoek ete"

kroon van de crèche

1 opmerking:

  1. Proficiat voor de jarige! Zonde dat hij de papa moest missen maar gelukkig konden jullie het toch al leuk vieren. Een hele leuke kroon en super mooie foto's. Maak er zondag nog een leuk feest van.

    BeantwoordenVerwijderen