zaterdag 31 maart 2012

Principes en idealen dienen om bijgesteld te worden.

Althans dat zegt men toch altijd. Ik had ooit ook veel idealen en principes. "Later als ik mama ben, dan ga ik dit zus of zo doen", "Van mij gaan ze dat niet mogen...". Maar als je eenmaal mama bent, dan weet je dat je je idealen soms eens moet bijschaven.
Zo zou ik nooit iets van Bumba, Plop, Uki,... kopen. Ik probeer dit nog steeds te vermijden, maar Stanne heeft wel al een paar Uki-schoenen versleten (maar ze waren echt wel cool en Uki stond alleen op de zool ;-)).
Plopsa vond ik eigenlijk ook maar niets. Maar als je kind nu eenmaal gek is van Piet Piraat of de Kabouterpolonaise...Via GroupOn konden we eens goedkope kaarten kopen. Gelukkig maar, want de inkom is eigenlijk wel heel duur. En zo reden wij vorige maand op een zonnige dag richting Hasselt. Plopsa Indoor was onze bestemming. Als je dan merkt hoe enthousiast en blij je kind reageert, moet je je idealen dus eens bijschaven.
Bij aankomst was hij wel wat bang van de levensechte Bumba


Bij zijn "held"Poseren met de levensechte figuurtjes was nog te gewaagd voor hem, dan maar bij
de kartonnen versie...

2 opmerkingen:

  1. De idealen.... tja dat ken ik: geen TV, geen games,..... Het is niet altijd makkelijk hé? Maar toch is het oh zo super als je ze ziet genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. tja,die idealen,heb die nog steeds,laat ze gewoon doorbreken door de grotouders...dan heb ik toch nog mijn best gedaan...
    Dus ik koop geen cars-spullen voor Toon (mémé wel) geen barbie voor Marie ( moeke wel) zo zijn we allemaal een (beetje) blij... ;)

    BeantwoordenVerwijderen