zondag 12 februari 2012

Besparingen

Hoewel wij nu al een jaar in ons nieuw huis wonen, is het nog steeds niet af. Er moeten nog een hele resem kleine en minder kleine dingen afgewerkt worden zoals wat schrijnwerkerij in de vorm van een dressing, kast tussen de kinderkamers, zolderkasten,...; zoals veluxen op zolder; zoals alle verlichting;... Alles op tijd en stond dus en daar komen binnenkort dan kosten van zonnepanelen bij. U hoort het al, ook hier geldt vaak wt van één, twee, drie..., cententellerie.
En daarom komt er al sinds het begin van de vorige zomervakantie geen poetsvrouw meer bij ons. Want in de zomervakantie is de vrouw des huizes thuis en heeft ze dus tijd om te poetsen. Maar de zomervakantie is al "enkel" maanden gedaan en de vrouw des huizes dus weer druk aan het werk (vakantie niet meegerekend). Een poetsvrouw zou af en toe toch handig zijn. Daar hebben wij nu een oplossing voor gevonden....


filmpje
(gezien het filmpje werd gemaakt met een iPad en ik te lui was om iTunes op te starten, post ik het maar via een link)

4 opmerkingen:

 1. hahaha,dat zou ik hier toch ook eens moeten doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. amai zeg! Goed opgevoed! Die nieuwe man mag gerust een met mijn dochter daten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als de dochter even goede interieursmaak als de mama heeft, dan is dat in orde voor mij. Dan ben ik tenminste gerust dat mijn zoon schoon gaat wonen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ook zo'n nieuwe man in huis. Die zou bijna ruzie maken om te mogen stofzuigen soms! Hopelijk blijft dat nog even duren :-)

  BeantwoordenVerwijderen