vrijdag 22 oktober 2010

lampje ging aan

"Waarempel", nog geen vijf minuten later dan ik mijn vorige post publiceerde, weet ik eindelijk mijn vraagje weer!!
Aan de makers die reeds zo'n pamperzakjes gemaakt hebben: kunnen daar veel pampers in???? Nu gebruik ik een leuke toilettas van Hema om Stannes' pampers en doekjes in te doen, maar die toiletzak komt tegenwoordig ook wel van pas om medicijntjes of crèmekes of andere dingen in te steken die ik soms moet meegeven als meneer op logement gaat.
Ik gebruik net als Mme Zsazsa geen wasbare luiers, maar gewoon fijne echte Pampers :-). Ik ben wel naar een infoavond over dergelijke wasbare luiers geweest. Het klonk allemaal mooi, maar je moet dan idd alle kleertjes een maat groter kopen want hun poep is dikker met zo'n pamper. Je moet ook veel meer wassen. Meneer Flavie is chemicus van opleiding en die stelde zich ook vragen bij de wasbare luiers want ze kunnen niet schimmelen enzo, maar hij zegt dat ze dan wel met íets behandeld moeten zijn....En is dat dan zo goed voor de kindjes? Afin, ik ben aan het afwijken...... En ik wil hier totaal geen anti-wasbare luiers betoog houden zelle, want als ik de tijd en goesting had, zou ik dat denk ik toch wel eens willen proberen :-)
Maar goed. U weet nu mijn vraag... antwoorden maar zodat ik weet of ik het luierzakje "moet" maken of niet.

3 opmerkingen:

  1. niet zo veel nee, een stuk of drie ofzo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er al 5 ingekregen (van die echte pampers die superdun zijn)...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja ik gebruik ook die pampers Active Fit of Baby Dry en die zijn idd wel dunner. Als er 5 inkunnen, dan kan ik dat zakje toch al een hele dag meegeven als hij naar zijn oma gaat op vrijdag (haar oppasdag) :-)

    BeantwoordenVerwijderen